Our friendship is..

we
Rulezz
Sunday, 22 January 2012 - 17:25
Oke ini Syakirah menulis ye... kelas kita memerlukan peraturan baru . Sape sape bolehlah nak cadangkan ape ape. JAngan cadangkan benda tak senonoh sudah lah . Kang aku halau korang HAHA.
Cadangkan lah apepon ye .
Gotong Royong.
- 06:43
Hello Assalamualaikum. 
Sabtu yg lepas kann. Eh eh jap. Dua hari lepas lah kan? Hahaax)
Kami ada gotong royongg. Actually, aku sebagai ketua keceriaan, semangat gila wehh nak hias kelass, muehehe, hope menang tahun ni!! huyehhh, goo 2RK! And know what? Start bukak sekolah lepas cuti CNY nih, aku dgn Aidah akan bagi torture sama budak2 pemalas yang taknak bersihkan kelas. Hahaha! Kerja kitaorg lebih mudah Sabtu tu, sbb tak payah nak cat-cat kelas bagai, sbb Amilyn, Shahira,Hamizah and me dah cat kelas awal-awal lagi dah :) Thanks to Hamizah sbb support cat x) UNGU dengan PINK. Sorry budak lelaki, terima je lahh yer x) , Ehh, budak lelaki Megat jer yg tlg cat, itupon sikit jer. Hahah :) Takpee, yang sikit tu pon kitaorg hargai !

So, apa yg kitaorg buat sabtu tu cuma pasang Birthdate kat dinding belah atas kat belakang kelas, tampal Jadual, tampal hiasan kelas. Ohh hey! nak tahu tak hiasan kelas kitaorg apa ? kitaorg tampal ICON FB, Twitter, Blogger and including Tumblr jugak :) Lepas tu bawah dia kasi letak kitaorg semua punya gambar, HA! , jangan nak meniru idea kitaorg okay? Phuhh, but seriusly, kelas 2RK tahun ni sangat colourful. 


LOOK! design jadual tu Saya yang buatt! HAHA, yg posing tu nama dia Ellyn Erynna. nama dia unique kan? I'm jelly. Hahaha


Err, buat kerja ke apa tu hah? Haha
start dari kiri: Syakirah, Amilyn, Aidah, Ellyn


Ni Amiraa Atika. Lelaki dekat belakang tu Akimy. Okayy, dia sorang je lelaki yang datang. Sedih betul!


Again, Amira Atika


She again xD


Okayy, me! Hahaha, 


Aidah and Amira Atika. Dua budak tinggi  x)


These is Syakirah and Aidah :)


Akimy and Aidah :)

Credit to Ellyn Erynna for the photo :) Byebye fellows

iTheSBell


First Post , hewhewss ;)
- 05:38

Hello and Assalamualaikum.
Wahai penduduk bumi yang ada depan laptop/PC yg tgh otw nak baca entry saya hari ni. Ingin saya maklumkan nama saya NurNabilah. Muehehe, yeah, 1st post ini hasil buah idea saya. Acecehh, *buah idea lah sangat kan*

Okayy, tak biasa lahh bersaya-awak ni, Aku bersaya-awak dgn bendahari kelas kitaorg je? Siapakah bendahari yg membawa aura saya-awak tu? Alooo, tgk dekat Page YOUR tu ok?

Hari ni I'll show you siapa yg bertanggungjawab mengupdate entry ni.

1st : Aku lahh, Nur Nabilah . this is my blog > CLICK HERE / TEKAN SINI<
2nd : Cik Kyraa oii , Syakirah Razak punya blogg >CLICK HERE / TEKAN SINI<
and the 3rd is Amira Atika ;) Retis blog ni wehh >CLICK HERE / TEKAN SINI<

Dah kenal dahh? Bagus-baguss. Sudah lah sampai sini yer :)

iTheSBell

。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

| Next »




brighten
Under the umbrella...
Hello peeps, this is my class official blog, me (Bell), Kyra, and KristenStewert *ohhohh* are managing this blog. pleasee be kind to us. All the entry is sincerly from our heart. We love our friendship. School : SMK Darul Ehsan *located in Selayang Baru. Class : 2RK . batch '98 , hewhewww;)
your
Taste the rain :)
Okayy, bawah ni my class member punya Facebook :)
KetuaKelass -Surish- | Penolong. -Diyana- | Bendahari-Shahira- | K.Keceriaan-Nabilah- | K.Kebersihan-AidahNina- |K.Nilam-Erza- | AmiraaAtika | EllynErynna | MiraDhania |SyakirahRazak | AmilynAmidis | Hamizah | Khalpanaa | Indiran | Akimy | Engku | Megat | Shamil | Kamal | Syafiqqq :) | Amir | Disshannth | Yuvan | Kahviyaah |Nandhika

BLOG ARCHIVE :) January 2012

rainbow fairy
Behind the curtain... // 2012
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
day
Laugh as hard as you can!